Πιο live πεθαίνεις!

σε Προσωπικές ιστορίες απο

Ευτυχώς που πέρασε το καλοκαίρι δηλαδή και ελπίζουμε οτι ξεμπερδέψαμε λιγάκι με την υπόθεση live. Προς το παρόν. Μέχρι να ‘ρθουν τα Χριστούγεννα πάλι και δώστου live και εκεί. Αν δεν έχεις καταλάβει γιατί μιλάω μάλλον είσαι σε λάθος άρθρο. Πήγαινε πίσω και διάβασε κάτι άλλο καλύτερα. Μάλλον είσαι καθαρος απ’ αυτό. Για σένα που κατάλαβες ότι μιλάω για την πρόσφατη δυνατότητα του Facebook να μας βγάζει live και να μοιραζόμαστε τις στιγμές μας με τους φίλους μας σου συστήνω να κάνεις υπομονή. Στις ακόλουθες γραμμές θα δεις κάπου τον εαυτό σου μέσα.

Για σένα που με καταλαβαίνεις. Φέτος απ’ το σπίτι μου που λες πήγα στο πανηγύρι στην Κουρδουκούβλιανη γιατί εξέπεμψε live o Γιάννης ντε. Η Μαρία με πήγε στο Καρντινοχώρι όπου εμφανίζονταν εκεί γνωστοί λαϊκοί τροβαδούροι της εγχώριας μουσικής σκηνής και δεν έπρεπε να το χάσει κανείς αυτό κατά την γνώμη της. Και τσούκου πατάει το κουμπάκι και να σου τα νοτιφικέισονς στις 3 το πρωί -γιατί τότε βγαίνουν και οι σωστοί οι καλλιτέχνες-. Και εμένα Μαράκι, Τάσο, Κώστα, Γιώργο, Δήμητρα (βάλε ότι θες εδώ) δεν μου λες; Τι με νοιάζει που πήγες;

Δεν σε ζηλεύω. Να περνάς καλά όπου κ αν πάς. Πάντα, και στο λέω ειλικρινά ότι το θέλω. Αρκεί το γ@%^&$νο το κουμπάκι του Go Live! να το πατάς με σύνεση. Δηλαδή ποτέ. Να σου πω ένα μικρό μυστικό; Αυτό δεν φτιάχτηκε για σένα και για μένα. Το κουμπάκι αυτό σχεδιάστηκε με σκοπό να επικοινωνούν οι μεγάλες σελίδες του Facebook με το κοινό τους πιο εύκολα. Θα μου πεις εγώ δεν έχω κοινό. Δεν ξέρω. Αν έχεις μπράβο σου. Πάντως μετά το επόμενο Go Live! που θα δω θα έχεις και ένα κενό στο friendlist σου, και θα είναι απο εμένα και τον κάθε εμένα.

Που κάναμε υπομονή ένα ολόκληρο καλοκαίρι και είδαμε τα πάντα απο ‘σένα. Μην ξηγίεσαι έτσι. Και προπάντων μην παίζεις με τα κουμπάκια. Αυτό άσε να το κάνει ο DJ για σένα. Τώρα αν πηγαίνεις σε κλαρίνα, τι να πω; Λυπήσου μας.